loader image

Lansare proiect „REABILITARE TERMICĂ CORP TEX 2” DIN CADRUL FACULTĂȚII DE TEXTILE-PIELĂRIE ȘI MANAGEMENT INDUSTRIAL COD SMIS 120773

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, în calitate de Beneficiar, anunță începerea proiectului „Reabilitare termică Corp TEX 2”, din cadrul Facultății de Textile – Pielărie și Management Industrial, cod SMIS 120773, încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional 2014-2020 și cu Agenția Pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, în calitate de organism intermediar.

BENEFICIAR: UNIVERSITATEA TEHNICĂ „GHEORGHE ASACHI ” DIN IAȘI
Data de începere proiect: 18.12.2015
Data finalizare proiect: 31.10.2021
Valoarea totală a proiectului, inclusiv valoarea nerambursabilă: 3.654.667,21 lei
Valoarea contribuției comunitare a proiectului: 2.928.521,42 lei

Obiectivul general al proiectului/Scopul proiectului
Obiective proiect

Creșterea calității infrastructurii Facultății de Textile – Pielărie și Management Industrial, din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, și îmbunătățirea condițiilor pentru o pregătire profesională de calitate și relevantă pentru nevoile pieței muncii, adaptate nivelului de dezvoltare tehnologică și cerințelor specifice sectorului economic.

Investiția propusă prin proiect are rolul de a crea mediul proprice pentru derularea în condiții optime a activității didactice în cadrul Facultății de Textile – Pielărie și Management Industrial, din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași.

Lucrările propuse prin documentația tehnică duc la creșterea participării la procesul de educație a studenților, respectiv la creșterea nivelului de calitate a pregătirii populației active.

Obiectivele specifice ale proiectului

  1. Creșterea numărului de participanți la procesul de educație prin îmbunătățirea condițiilor de studiu oferite studenților.
  2. Adaptarea infrastructurii instituției de învățământ superior la standardele de calitate europene prin intermediul lucrărilor
    de reabilitare.

Persoană de contact:
Nume: Bogdan Budeanu
Funcție: Responsabil implementare
Telefon: 0232 702 429
Adresa e-mail: bogdan.budeanu@tuiasi.ro
Bd. Prof. Dimitrie Mangeron nr. 67, 700050 Iaşi, România
+40 232 278 683/ +40 232 278 680

Pentru informații detaliate despre celelalte programe co-finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, precum și către site-ul web al Programului Operațional Regional 2014-2020, www.inforegio.ro și pagina de Facebook a programului.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.