loader image

Cea de-a treia întâlnire a Consiliului Consultativ Național din România în cadrul proiectului „MyPeerMentor”

În data de 11 martie 2019, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, ca partener (P6 – TUIasi) al proiectului european din cadrul programului Erasmus+ – Parteneriate Strategice, cu titlul „Mobile youth peer mentoring application to facilitate distance mentoring guidance for youth with disabilities” (MyPeerMentor), No. 2017-1-TR01-KA205-039752, a organizat cea de-a treia întâlnire a Consiliului Consultativ Național din România.

În cadrul evenimentului au fost prezentate realizările proiectului din perioada aprilie 2018 – martie 2019, precum şi sarcinile / activităţile pentru perioada martie – august 2019. Prof. univ. dr. chim. Margareta Gabriela Ciobanu, manager de proiect al partenerului din România, a anunțat că în perioada 15 – 19 octombrie 2018, la Iaşi, au fost organizate de către partenerul român (P6 – TUIasi) două acţiuni: cea de-a treia întâlnire transnațională a partenerilor de proiect şi a doua mobilitate a tinerilor. Cea de-a patra întâlnire transnațională a partenerilor va avea loc în Osmaniye, Turcia, în 25 – 26 martie 2019.

Informaţii suplimentare privind derularea proiectului MyPeerMentor se pot obţine pe pagina proiectului:  http://www.mypeermentor.eu

Director proiect – partener P6, prof. univ. dr. chim. Margareta Gabriela CIOBANU

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.