loader image

Oferta companiei Tenaris Silcotub de burse și internshipuri pentru studenții TUIASI

Compania Tenaris Silcotub, partener al Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI), a realizat o ofertă digitală care include toate oportunitățile pe care firma le pune la dispoziția studenților și absolvenților Politehnicii ieșene.

Studenții și absolvenții TUIASI pot să aplice pentru o poziție de internship, global trainee, dar și pentru bursele Roberto Rocca, oferite de companie. Aceștia pun la dispoziție și un ghid de dezvoltare și progresare în carieră. Toate informațiile sunt disponibile în broșura ce conține linkuri interactive, care poate fi consultată la următoarea adresă.

Conform descrierii realizate de companie, TenarisSilcotub este cel mai important producător de țevi din oțel fără sudură de diametre mici din România. Cu peste 20.000 de angajați, Tenaris activează pe cinci continente, are fabrici în 17 țări și o forță de muncă ce însumează 66 de naționalități diferite, toate acestea promovând orientarea înspre diversitate. În România, numărul angajaților depășește 1.700.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.