loader image

Oportunități de angajare la Serviciul de Informații Externe

Serviciul Român de Informații Externe recrutează tineri atât pentru sectorul operativ, cât și pentru cel tehnic. Persoanele interesate pot completa, cu informații cât mai detaliate, aplicația de angajare disponibilă pe site-ul SIE (www.sie.ro) sau pot transmite CV-uri la următoarea adresă: resurse_umane@dci.ro.

Redăm în continuare oferta celor de la SIE, care poate fi citită și în următoarele documente: prezentare SIE, anunț operativ, anunț tehnic.

Serviciul de Informații Externe/ S.I.E.: alege să faci parte dintr-o echipă de elită în slujba României

De ce S.I.E.? Pentru că noi nu oferim doar un job, ci o carieră în adevăratul sens al cuvântului.

Vei face parte dintr-o echipă pentru care patriotismul, profesionalismul și simțul datoriei nu reprezintă doar noțiuni abstracte, ci chiar fundamentele vieții pe care am ales-o.

Da, suntem o echipă. O echipă de profesioniști ai secretului, o echipă care se ocupă cu spionajul pentru apărarea României și a concetățenilor noștri. Ca ofițeri de informații alegem să rămânem anonimi pentru ceilalți, pentru că doar astfel putem derula operațiunile necesare pentru protejarea și promovarea intereselor României.

Suntem o echipă în care, indiferent de rolul pe care îl avem în organizație – specialist în limbi străine, recrutor, informatician, analist – depunem toate eforturile pentru a asigura tot ceea ce alții apreciază ca fiind normalitate.

Ai îndoieli cu privire la o astfel de carieră? Foarte bine, înseamnă că ai o gândire critică și, alături de inteligență, acestea sunt principalele noastre arme. Nu căutăm un James Bond, pentru că James Bond nu există, iar dacă ar exista probabil nu ar face față provocărilor internaționale actuale. Într-un climat internațional extrem de volatil, în care riscurile din online se suprapun celor din offline, căutăm colegi dispuși să acumuleze cunoștințe și să depună eforturi constante pentru perfecționarea propriilor abilități, în slujba României.

Pentru a-ți crea o imagine despre S.I.E., accesează acum site-ul www.SIE.ro! Alege să fii unul dintre cei care influențează cursul evenimentelor, nu un spectator al acestora! Te așteptăm în echipa S.I.E.!

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.