loader image

Oportunități de studiu în Germania prin intermediul burselor DAAD

Serviciul German de Schimb Academic (DAAD) scoate și în acest an la concurs burse în Germania pentru studenți, absolvenți, doctoranzi și cadre didactice din cadrul instituțiilor de învățământ superior și cercetare din România.

Sursă foto: sourcereader.com

Sunt finanțate cursuri de limbă, cursuri de limbaj de specialitate și civilizație germană, programe de masterat și stagii de cercetare. DAAD finanțează și programe desfășurate în limba germană sau în limba engleză.

Un tabel sinoptic al celor mai importante programe de burse DAAD poate fi consultat la linkul următor – Oferta de burse DAAD – Tabel sinoptic.

Oferta completă a programelor de burse DAAD România este accesibilă aici: http://bit.ly/BurseDAAD21-22.

Termenele de aplicare pentru stagiile finanțate în anul universitar 2021-2022 la care încă nu s-a încheiat înscrierea variază de pe data de 30 octombrie și până pe 1 decembrie, putând fi consultate integral pe siteul DAAD.

Informații suplimentare despre condițiile de aplicare, burse și actele necesare pot fi găsite accesând pagina www.daad.ro la rubrica „Găsirea unui program de finanțare”. Tot aici se regăsesc informații și despre următoarele programe de burse: Bilateral Exchange of AcademicsStudy Visits by Groups of Foreign StudentsGSSPDLR-DAAD Research FellowshipsPRIME și IAESTE. Acestea din urmă au codiții de aplicare diferite față de bursele DAAD. Pentru consiliere personală cei interesați pot contacta Centrul de Informare DAAD Bucureștilectorii DAAD din România sau www.facebook.com/DAADRomania. Candidaturile pentru bursele DAAD se depun online prin portalul DAAD,

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.