loader image

Vernisajul expoziției concursului de fotografie „Studenția la #TUIASI”, ediția 2022. 21 de fotografii din 174 au fost premiate și vor fi expuse timp de o lună

Vernisajul expoziției concursului de fotografie „Studenția la #TUIASI” a avut loc vineri, 11 noiembrie 2022, în prezența reprezentanților conducerii Universității și a studenților câștigători, alături de colegii și prietenii acestora. Concursul, devenit tradiție an de an cu ocazia Zilelor Universității, a adunat ediția aceasta 174 de fotografii de la 37 de studenți și profesori participanți.

Ca de obicei, au fost alese câte trei fotografii la fiecare dintre cele șapte categorii, care ulterior s-au întrecut într-un „concurs de popularitate” prin aprecieri pe Facebook.

Câștigătorii au fost premiați în cadrul vernisajului, iar fotografiile pot fi văzute timp de o lună, fiind expuse la Iulius Mall, în zona magazinului Jolidon.

La eveniment au fost prezenți prof. univ. dr. ing. Irina Lungu, prorector relații internaționale, prof. univ. dr. ing. Neculai Eugen Seghedin, prorector responsabil cu activitatea didactică și asigurarea calității, conf. univ. dr. ing. Lidia Gaiginschi, prorector responsabil cu relația cu studenții, conf. univ. dr. ing. Gelu Ianuş, decanul Facultății de Mecanică, dr. Mihaela Cojan și conf. univ. dr. ing. Tudor Stanciu de la Centrul de Consiliere TUIASI și reprezentanți ai Prorectoratului Relații Internaționale, organizatorii concursului.

Fotografiile câștigătoare pot fi văzute și pe pagina concursului sau pe contul de Facebook al Universității.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.