loader image

Profesorul Manuel Avila de la Universitatea Orleans, IUT Chateauroux a vizitat TUIASI

În perioada 26 – 30 mai 2016, profesorul Manuel Avila de la Universitatea Orleans, IUT Chateauroux efectuează o vizită la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIAȘI), în cadrul Programului LLP Erasmus.

Joi, 26 mai, începând cu ora 12.30, în Sala de Conferințe „Dragomir Hurmuzescu” a Facultății de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată (IEEIA), a avut loc o întâlnire formală cu colegii și conducerea facultății și a universității, prilej cu care profesorul din Franța a ținut o conferință pe teme didactice și de cercetare, cu titlul „New methods and algorithms for digital image processing”.

De asemenea, doi studenți francezi de la aceeași universitate, care au efectuat un stagiu de trei luni în cadrul IEEIA, au susținut proiectul lor de disertație. La eveniment au participat și studenți TUIAȘI, care au văzut cum se susține o lucrare de diplomă în Franța.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.