loader image

Acces gratuit la colecția De Gruyter HSS & STM Journal Collections

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”din Iaşi are acces gratuit la colectia De Gruyter HSS & STM Journal Collections în perioada 06.03.2023 – 30.06.2023.

Accesul la colecția De Gruyter HSS & STM Journal Collections se realizează pe bază de IP instituțional, din cadrul universității (pe site https://www.degruyter.com/) sau de acasă (din Profil Instituțional pe site enformation.ro.), astfel colecțiile de reviste premium din portofoliul lor pot fi testate gratuit în perioada 06.03.2023-30.06.2023.

Dacă doriți ca aceste resurse să fie abonate de universitate, contactați personalul bibliotecii și solicitați suplimentarea listei de resurse care vor fi incluse în următorul proiect de finanțare. 

De Gruyter publică lucrări academice de cel mai înalt nivel, de peste 260 de ani. Localizată în Berlin, compania lansează peste 1.300 de titluri noi în fiecare an în științele umaniste, științele sociale, medicină, științele naturii și drept; publică peste 750 de reviste și oferă o gamă largă de conținut digital. Grupul de companii include editurile De Gruyter Akademie Forschung, Birkhäuser, De Gruyter Mouton, De Gruyter Oldenbourg, De Gruyter Open și De Gruyter.

Colecțiile de reviste HSS si STM ale De Gruyter acoperă întregul spectru de științe sociale, umaniste, științele vieții, științe fizice și sănătate.

Avantajele unui abonament la colecțiile De Gruyter:

  • Acces liber la toate volumele începând cu 1995 pentru toți abonații
  • Acces liber la titlurile nou lansate
  • Reduceri mari în funcție de numărul de titluri și numărul de studenți
  • Opțiuni individuale de achiziție: abonamente individuale, pe bază de selecție, pachete prestabilite
  • DRM flexibil: descărcare, tipărire și salvare liberă a conținutului pentru uzul personal
  • În pachete sunt incluse reviste ale editurilor partenere
TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.