loader image

Burse de 1.200 de lei pentru cinci studenți talentați ai Facultății de Arhitectură „G.M. Cantacuzino”, oferite de Fundația Metropolis Academica

Cinci studenți ai Facultății de Arhitectură „G.M. Cantacuzino” de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) vor primi, timp de un an de zile, burse de 1.200 de lei pe lună, oferite de Fundația METROPOLIS ACADEMICA.

Bursierii au fost selectați de către fondatorul companiei, arh. Ionuț Dragoș Epure, în urma analizei portofoliului fiecărui candidat. Criteriile de departajare au fost performanța academică, calitatea proiectelor reprezentative realizate în cadrul școlii sau în cadrul concursurilor de arhitectură, dar și lucrările sau articolele publicate de către studenți.

Vor primi bursele câte un student din fiecare an de studiu al facultății, scopul fiind sprijinirea și premierea tinerilor talentați prin burse de studiu oferite de mediul privat, pe lângă cele primite deja de la universitate.

„Stimularea spiritului competițional studențesc, promovarea performanțelor și rezultatelor de excepție obținute în activitatea didactică și de cercetare, încurajarea participării la concursuri de profil sunt preocupări constante ale profesioniștilor din breasla arhitecților, o dovadă a legăturii strânse pe care școala, universitatea noastră, o are cu mediul profesional”,

au transmis reprezentanții Facultății de Arhitectură „G.M. Cantacuzino”
TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.