loader image

Acces gratuit la colectia McGraw-Hill: Access Engineering

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi are acces gratuit la colecția McGraw-Hill: Access Engineering în perioada 14 noiembrie 2022 – 14 decembrie 2022.

Accesul se realizează pe bază de IP instituțional, din cadrul instituției sau de acasă prin crearea unui cont pe platforma McGraw Hill (secțiunea My Account). Pentru a putea accesa resursa de acasă, crearea acestui cont trebuie realizată din cadrul instituției.

Colecția AccessEngineering cuprinde peste 700 titluri, având conținut esențial pentru fiecare disciplină din domeniul ingineriei. Cȃteva dintre acestea sunt:

Lista completă de titluri este disponibilă aici.

Utilizând resursa AccessEngineering aveţi acces la:

  • instrumentul pentru vizualizarea proprietăților materiale DataVis, creat atât pentru predare, cât și pentru învățare, permițând proiectarea vizuală a informațiilor pentru mai mult de 200 materiale și 65 proprietăți;
  • foi de calcul Excel descărcabile, având date și formule încorporate pentru eficientizarea calculelor complexe;
  • materiale video realizate de 900 cadre didactice pentru a arăta pas cu pas soluții ale unor probleme de inginerie din viața cotidiană;
  • peste 4.000 grafice interactive și tabele disponibile pentru descărcare;
  • posibilitatea de a căuta conținut relevant în 30 cursuri de inginerie interconectate.

AccessEngineering are o interfață prietenoasă şi pune la dispoziţie pentru utilizatori un ghid de utilizare sau video-uri demonstrative, astfel încât utilizatorii să aibă parte de o documentare eficientă și facilă şi de o cercetare interactivă!

În 22 noiembrie la ora 12:00 se va desfăşura un webinar pe platforma Zoom dedicat utilizării platformei AccessEngineering, organizat de E-nformation, care vă pune la dispoziţie mai multe informaţii în secţiunea Evenimente, daca aveţi un cont pe platforma enformation.ro, direct din Profil Instituțional.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.