loader image

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași se alătură campaniei „Anuarul universităților de top din România”, inițiată de eJobs și JobRadar24

„Anuarul universităților de top din România” este o campanie marca eJobs și JobRadar24 ce are ca scop conectarea tinerilor cu mediul academic.

„Deoarece considerăm că acesta este un scop comun, Universitatea Tehnică «Gheorghe Asachi» din Iași a decis să se alăture campaniei și să facă parte din anuarul universităților de top din țară. În cadrul acestuia, TUIASI își va prezenta oferta de studii și cele mai importante realizări.

Considerăm că este nevoie de o singură platformă, avizată și de încredere, de unde viitorii studenți să se documenteze cu privire la oferta de Universități din țară, iar anuarul realizat de către eJobs și JobRadar24 este unul obiectiv, ce reprezintă cu exactitate acest loc.

Suntem de părere că viața de dinainte de angajare stă la baza carierei profesionale și ne dorim să oferim tinerilor care ne aleg o pregătire academică ce se poate alinia cu ușurință aptitudinilor cerute, mai departe, în piața muncii”, au precizat reprezentanții Universității.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.