preloder

Biblioteca Universității Tehnice îşi reia activităţile cu publicul

Începând cu data de 18 mai 2020, Biblioteca Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi îşi reia activităţile cu publicul (restituiri / prelungiri / împrumuturi de publicaţii, vize de lichidare), în intervalul orar 830 – 1530.

  • Prelungirea termenului de împrumut al publicațiilor se poate realiza prin e-mail sau telefon, prin contactarea personalului de la filialele Bibliotecii.
  • Vizarea fişelor de lichidare
    • studenţii din anii de studiu terminali (licenţă şi master) din anul universitar 2019 – 2020, precum şi cei din anii universitari anteriori, care au împrumutat publicaţii se vor prezenta la Bibliotecă pentru restituirea publicaţiilor
    • nu este necesară prezenţa la Bibliotecă a studenţilor din anii de studiu terminali care nu au împrumutat publicaţii sau care nu sunt înregistraţi în evidenţele Bibliotecii.
  • Nu se aplică tarife de întârziere pentru nerestituirea la termen a publicaţiilor împrumutate anterior datei de 16 martie 2020.

Activităţile care presupun interacţiunea cu personalul Bibliotecii se vor desfăşura cu respectarea tuturor normelor impuse de situaţia actuală.

Pentru orice alte informaţii vă rugăm să trimiteţi un e-mail la adresa library@tuiasi.ro sau să apelaţi Serviciul online Întreabă un bibliotecar.

Vă aşteptăm şi vă mulţumim pentru înţelegere!

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.