preloder

„Biobăncile și importanța lor în cercetare”, o conferință susținută de Irinel Popescu, membru corespondent al Academiei Române, la Institutul „Petru Poni”

Profesorul Irinel Popescu, membru corespondent al Academiei Române și președinte al Academiei de Științe Medicale din România, va susține o conferință în ziua de 8 noiembrie 2019, de la ora 110.0, în sala de conferințe a Institutului de Chimie Macromoleculară „Petru Poni” din Iași.

Sursă foto: banatuldeazi.ro

Profesorul Irinel Popescu va vorbi despre „Biobăncile și importanța lor în cercetare”, conferința fiind organizată în continuarea evenimentelor organizate cu ocazia împlinirii a 70 de ani de activitate a Institutului de Chimie Macromoleculară „Petru Poni” din Iași.

Cu prilejul deschiderii festive de miercuri, 6 noiembrie 2019, vor fi inaugurate laboratoarele de sinteză şi caracterizare nou înfiinţate și modernizate prin implementarea proiectului „Institutul de Chimie Macromoleculară «Petru Poni» – Pol interdisciplinar de specializare inteligentă prin cercetare-inovare şi transfer tehnologic în bio(nano)materiale polimere şi (eco)tehnologii” (InoMatPol). Proiectul este cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020, valoarea totală fiind de aproximativ 70,5 milioane de lei, din care valoarea finanţării totale eligibile nerambursabile este de circa 63,3 milioane.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.