preloder

Conferință internațională în domeniul construcțiilor organizată în perioada 7-9 noiembrie la Iași

Facultatea de Construcții și Instalații de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași organizează în perioada 7-9 noiembrie 2019 Conferința Internațională „Critical Thinking in the Sustainable Rehabilitation and Risk Management of the Built Environment – CRIT-RE-BUILT, sub egida proiectului RE-BUILT din programul Erasmus+KA2 – parteneriat strategic pentru învățământul superior.

Punctul de întâlnire este Sala Paşilor Pierduţi, unde participanţii se pot înscrie pe 7 noiembrie 2019 în intervalul 9.30 – 10.00. Deschiderea lucrărilor conferinţei va avea loc în Aula Magna „Carmen Sylva” de la ora 10.00. Joi, 7.11.2019 de la 16.00 până la 18.00 şi vineri, 8.11.2019, de la 10.00 până la 16.30, lucrările conferinţei se desfăşoară în Amfiteatrul ICA1 din clădirea „Instalaţii” a facultății de profil.

„Comitetul de organizare asigură un program variat pentru diseminarea şi implementarea programului RE-BUILT şi oportunităţi profesionale şi de dezvoltare a unor posibile colaborări internaţionale cu invitaţi din Africa de Sud, Indonezia, Vietnam, Thailanda, Nepal, Iordania, Mexic, Costa Rica, Maroc, Albania, Italia, Spania, Austria, Franţa, Slovenia, Bulgaria, Republica Ceha, Portugalia”

au punctat organizatorii

Mai multe informaţii se gasesc pe site-ul conferinţei.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.