loader image

Caravana „Erasmus + – A life-changing experience!” vine din nou în facultatea ta

Prorectoratul Relații Internaționale, cu sprijinul conducerii facultăților, al coordonatorilor Erasmus + și al studenților care au participat la mobilități Erasmus +, organizează în perioada 10 – 12 octombrie 2019 cea de-a doua ediție a Caravanei „Erasmus + – A life-changing experience!”

Evenimentul face parte din manifestarea națională Erasmus Days și se va desfășura în fiecare dintre cele 11 facultăți TUIASI, cu scopul de a promova oportunitățile de studiu și plasament de care studenții universității pot beneficia prin programul Erasmus+ și de a face cunoscut programul cât mai multor studenți.

În incinta fiecărei facultăți, în holul central, în această perioadă,  între orele 12.00 – 14.00, va fi organizat un spațiu de prezentare a programului Erasmus +. Studenți TUIASI, foști beneficiari ai unor mobilități de studiu sau plasament Erasmus +, vor oferi informații despre experiența trăită și despre pașii care trebuie parcurși pentru a participa la o mobilitate, în funcție de specificul facultății.

Dragă student TUIASI, dacă vrei să afli de ce să pleci într-o mobilitate Erasmus +, cum să îți alegi universitatea la care să pleci, cum să alcătuiești un learning-agreement sau cum să găsești o cazare bună pe perioada stagiului, vino să afli de la colegii tăi, care au fost într-o mobilitate Erasmus +!

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.