loader image

Cercetători din 20 de țări, reuniți la Iași la cea de-a XIV-a ediție a The International Symposium on Signals, Circuits and Systems

Cercetători din 20 de țări vor fi prezenți la ediția de anul acesta a uneia dintre cele mai importante manifestări științifice găzduite de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași: The International Symposium on Signals, Circuits and Systems (ISSCS), ce se va desfășura în zilele de 11 și 12 iulie 2019.

Manifestarea la care au fost depuse anul acesta 89 de lucrări este organizată din 1993 la fiecare doi ani în parteneriat de Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) Chapter of Circuits and Systems și IEEE Circuits and Systems Society.

„Ajunsă la cea de-a XIV-a ediție, conferința țintește, ca și în edițiile anterioare, să ofere posibilitatea cercetătorilor din lumea academică și din cea a industriei de a se întâlni și de a-și prezenta rezultatele într-un mediu prietenos, care poate genera colaborări ulterioare”

au precizat organizatorii.

Co-președinte din partea TUIASI în organizarea acestui eveniment este prof. univ. dr. ing. Liviu Goraș, care este și fondatorul simpozionului.

Programul și alte detalii despre eveniment pot fi consultate pe pagina acestuia, la următorul link.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.