loader image

Clarivate-Web of Science oferă cursuri online gratuite tuturor utilizatorilor Web of Science în luna decembrie 2021

Clarivate-Web of Science oferă cursuri online gratuite în luna decembrie 2021 și se adresează tuturor utilizatorilor Web of Science (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc.)

Clarivate-Web of Science invită utilizatorii la webinariile Research Smarter. Un certificat de participare va fi eliberat participanților. Cursurile online gratuite se vor desfăşura după programul de mai jos. Înscrierile se pot face accesând link-urile respective, prin înregistrare cu un email instituţional.

MARŢI 14 DECEMBRIE, 16.00 – 17.00, BUCUREȘTI –
Metode de ameliorare a profilului de autor

Vreţi să vă îmbunătăţiţi profilul pentru promovare, titularizare și cereri de finanțare? Participaţi la această sesiune pentru a afla cum să vă construiţi identitatea de cercetător online, să vă prezentaţi munca și să vă demonstraţi impactul științific pentru a fi remarcat de evaluatori! De asemenea, vor fi prezentate noile caracteristici ale Author Records, inclusiv datele open peer review.

JOI 16 DECEMBRIE, 16.00-17.00, BUCUREȘTI – Principalele noutăți Web of Science & InCites din 2021

Participaţi la această sesiune pentru a afla totul despre noutățile din 2021, inclusiv noile platforme Web of Science și Journal Citation Reports, noile caracteristici InCites B&A, EndNote și multe altele! În plus, vor fi  prezentate și planurile viitoare pentru 2022.

Deasemenea Clarivate-Web of Science invită utilizatorii să consulte „Ghidul privind prezentarea activităților de cercetare pentru a avansa în carieră” şi să obțină o imagine de ansamblu cu sesiunile la cerere (on-demand).

Selecția de seminarii web la cerere este disponibilă în cazul în care aţi ratat un webinar sau aveţi nevoie de o reamintire a caracteristicilor unui instrument. Alegeţi limba, filtraţi după soluția de interes și urmăriţi sesiunea oriunde, oricând.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.