loader image

Clarivate-Web of Science oferă cursuri online gratuite tuturor utilizatorilor Web of Science în luna iunie şi iulie 2021

Clarivate-Web of Science oferă cursuri online gratuite în luna iunie şi iulie 2021 și se adresează tuturor utilizatorilor Web of Science (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc.).

Clarivate-Web of Science invită utilizatorii la webinariile Research Smarter şi să se alăture experților pentru sfaturi esenţiale care îi vor ajuta în fiecare etapă a călătoriei lor de cercetare. Un certificat de participare va fi eliberat participanților.

Cursurile online gratuite se vor desfăşura după programul de mai jos. Înscrierile se pot face accesând link-urile respective, prin înregistrare cu un email instituțional.

LUNI 28 IUNIE, ora 16.00-17.00 BUCUREȘTI – Vizibilitatea activității de cercetare a instituției tale

Fie că sunteţi un cercetător sau un administrator al unei instituții, prezentarea impactului activității dumneavoastră joacă un rol esențial în atragerea de fonduri și în încheierea de noi parteneriate. Participaţi la această sesiune pentru a afla mai multe despre elaborarea unor profiluri solide pentru cercetători și instituții folosind instrumentele și datele Clarivate.

JOI 1 IULIE, ora 16.00-17.00 BUCUREȘTI – Ediția 2021 a Journal Citation Reports

Noua versiune a Journal Citation Reports, care urmează să fie lansată în iunie, va introduce noi funcționalități! Participaţi la acest webinar pentru a afla mai multe despre amploarea extinsă a Journal Citation Reports care va reflecta toate revistele din Web of Science Core Collection.

Pe lângă acoperirea mai largă, următoarea versiune a Journal Citation Reports va dezvălui un nou parametru, Journal Citation Indicator, care va oferi mai multă profunzime și context pentru gama de indicatori Journal Citation Reports.

Clarivate-Web of Science pune la dispoziţie utilizatorilor mai multe informaţii pe blogul Noutăți în Journal Citation Reports 2021.

Deasemenea Clarivate-Web of Science invită utilizatorii să urmărească sesiunile la cerere (on-demand).

Selecția de seminarii web la cerere este disponibilă în cazul în care aţi ratat un webinar sau aveţi nevoie de o reamintire a caracteristicilor unui instrument. Alegeţi limba, filtraţi după soluția de interes și urmăriţi sesiunea oriunde, oricând.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.