loader image

Prorectoratul Relații Internaționale organizează trainingul „Ambasador TUIASI. Ambasador Global”

Pentru facilitarea și încurajarea networkingului în dimensiunea internațională a comunității academice a TUIASI și pentru instruirea cadrelor didactice în activități de reprezentare internațională, Prorectoratul Relații Internaționale va organiza în format fizic (cu adaptare la situația din țară la momentul desfășurării) 2 serii din trainingul „Ambasador TUIASI. Ambasador Global”.

Seriile vor avea următorul program:

Seria I

  • Perioada 30 august – 2 septembrie 2021, 9.00-15.00 – derulare sesiuni de training.
  • 13-17 septembrie – perioadă în care cadrul didactic va trimite la international@tuiasi.ro un materialul filmat, de maximum 2 minute, în limba engleză ce va include un demo pentru promovarea TUIASI către parteneri internaționali, pentru feedback.
  • 20-30 septembrie 2021 (ziua exactă se va stabili ulterior) – întâlnire online pentru acordarea feedback-ului asupra materialului filmat.

Seria a II-a

  • Perioada 31 august – 3 septembrie 2021, orele 9.00-15.00 – derulare sesiuni de training.
  • 13-17 septembrie – perioadă în care cadrul didactic va trimite la international@tuiasi.ro un materialul filmat, de maximum 2 minute, în limba engleză ce va include un demo pentru promovarea TUIASI către parteneri internaționali, pentru feedback.
  • 20-30 septembrie 2021 (ziua exactă se va stabili ulterior) – întâlnire online pentru acordarea feedback-ului asupra materialului filmat.

Se vor emite certificate de participare.

Solicitarea înscrierii la una dintre cele 2 sesiuni de training se va realiza prin completarea unui formular Google, în care cadrul didactic va completa informațiile conform cerințelor și va încărca documentele solicitate, inclusiv un material video de maximum 1 minut, în limbile română sau engleză (prezentare și scopul participării). Formularul de înscriere poate fi acces la acest link.

Perioada de înscriere pentru cele 2 serii de training, prin completarea formularului: 21 – 27 iunie 2021.

Grupele se vor alcătui în ordinea completării formularului de înscriere. La fiecare serie de training sunt disponibile 15 locuri.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.