loader image

Clarivate-Web of Science oferă cursuri online gratuite tuturor utilizatorilor Web of Science în luna mai 2021

Clarivate-Web of Science oferă cursuri online gratuite în luna mai 2021 și se adresează tuturor utilizatorilor Web of Science (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc.).

Clarivate-Web of Science invită utilizatorii la webinariile Research Smarter şi să se alăture experților pentru sfaturi esenţiale care îi vor ajuta în fiecare etapă a călătoriei lor de cercetare. Un certificat de participare va fi eliberat participanților.

Cursurile online gratuite se vor desfăşura după programul de mai jos. Înscrierile se pot face accesând link-urile respective, prin înregistrare cu un email instituțional.

MARȚI 25 MAI, ORA 16.00-17.00 BUCUREȘTI – Analiza finanțării activităților de cercetare

Schemele strategice ale instituțiilor de cercetare și ale agențiilor de finanțare sunt cruciale pentru planificarea și definirea direcțiilor viitoare, prin urmare, este esențial să se urmărească finanțarea și impactul cercetării.


Participați la acest webinar pentru a putea afla mai multe despre analiza finanțării cercetării, inclusiv despre modul de identificare a tendințelor istorice și de aliniere a rezultatelor cercetării la planul strategic. De asemenea, veţi descoperi peisajul finanțării într-un anumit domeniu, cine finanțează experții și multe altele.   

MIERCURI 26 MAI, ORA 16.00-17.00 BUCUREȘTI – Importanța colaborării în cercetare

Instituțiile de cercetare, agențiile de finanțare și guvernele susțin schimbul de informații și contribuie la dezvoltarea științei la nivel mondial.

Participaţi la această sesiune pentru a afla mai multe despre cum să evaluaţi, să identificaţi și să vă deschideţi spre colaborare, cum să prezentaţi cercetarea pentru a îmbunătăți vizibilitatea și cum să deblocaţi barierele de cercetare pentru a sprijini colaborarea.

Deasemenea Clarivate-Web of Science invită utilizatorii să urmărească sesiunile la cerere (on-demand).

Selecția de seminarii web la cerere este disponibila in cazul in care aţi ratat un webinar sau aveţi nevoie de o reamintire a caracteristicilor unui instrument. Alegeţi limba, filtraţi după soluția de interes și urmăriţi sesiunea oriunde, oricând.

Totodată Clarivate-Web of Science vă pune la dispoziţie instrumente pentru optimizarea vizibilităţii instituției dumneavoastră în cercetarea globală prin platforma InCites Benchmarking and Analytics.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.