loader image

Clarivate-Web of Science oferă cursuri online gratuite tuturor utilizatorilor Web of Science în luna noiembrie 2021

Clarivate-Web of Science oferă cursuri online gratuite în luna noiembrie 2021 și se adresează tuturor utilizatorilor Web of Science (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc.).

Clarivate-Web of Science invită utilizatorii la webinariile Research Smarter. Un certificat de participare va fi eliberat participanților. Cursurile online gratuite se vor desfăşura după programul de mai jos. Înscrierile se pot face accesând link-urile respective, prin înregistrare cu un email instituţional.

MARŢI 23 NOIEMBRIE, 16.00-17.00, BUCUREȘTI – Luarea deciziilor cu ajutorul datelor Clarivate
Această sesiune va prezenta o introducere și metode practice pentru a folosi APIs.

JOI 25 NOIEMBRIE, 16.00-17.00, BUCUREȘTI – Noutăți Emerging Sources Citation Index

Lansat în 2015, Emerging Sources Citation Index (ESCI) include peste 7.500 de reviste. ESCI facilitează accesul la cercetarea din domeniul științelor sociale și umaniste, permite obținerea unei imagini complete a cercetătorilor și a rezultatelor instituționale și extinderea viziunii asupra cercetării la nivel global. Participaţi la această sesiune pentru a afla mai multe despre schimbările viitoare pentru arhiva ESCI.

Deasemenea Clarivate-Web of Science invită utilizatorii să obțină o imagine de ansamblu cu sesiunile la cerere (on-demand).

Selecția de seminarii web la cerere este disponibilă în cazul în care aţi ratat un webinar sau aveţi nevoie de o reamintire a caracteristicilor unui instrument. Alegeţi limba, filtraţi după soluția de interes și urmăriţi sesiunea oriunde, oricând.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.