loader image

Zilele TUIASI 2021: Premierea câștigătorilor concursului de fotografie „Studenția la TUIASI”

Miercuri, 10 noiembrie 2021, începând cu ora 14.00, a avut loc vernisajul și premierea câștigătorilor concursului de fotografie „Studenția la TUIASI”, concurs organizat anual de Prorectoratul Relații Internaționale și devenit tradiție în cadrul Zilelor Universității.

„Criteriul principal al comisiei în selecția celor trei fotografii finaliste la fiecare categorie a fost următorul considerent: putem insera această fotografie într-o broșură a universității, într-un material de prezentare? Pe site-ul OpenDays, evenimentul virtual unde invităm pe toată lumea să ne cunoască universitatea, deja apar fotografii ale studenților în broșurile de prezentare. Vă invităm să le parcurgeți anul acesta pentru a vedea la anul în ce măsură contribuțiile voastre prin aceste fotografii au reușit să schimbe și să actualizeze imaginea universității”, a declarat prof. univ. dr. ing. Irina Lungu, prorector relații internaționale.

„În viitor aceste imagini vor fi o parte din ceea ce se numește o parte a memoriei universității. Putem spune că la acest moment aceasta este percepția pe care profesorii și studenții o au asupra universității și odată cineva o să vadă care sunt diferențele de percepție în timp”

a declarat prof. univ. dr. ing. Neculai Eugen Seghedin, prorector responsabil cu activitatea didactică și asigurarea calității

Câștigătorii concursului, pe categorii:

1. La școală

2. Viața în campus

3. Experiențe internaționale

4. Concursuri, tabere și Zilele Porților Deschise

5. Învăț și practic

6. Studenții, văzuți prin ochii profesorilor

7. Spiritul TUIASI

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.