loader image

Clarivate-Web of Science oferă cursuri online gratuite tuturor utilizatorilor Web of Science în luna septembrie 2021

Clarivate-Web of Science oferă cursuri online gratuite în luna septembrie 2021 și se adresează tuturor utilizatorilor Web of Science (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc).

Clarivate-Web of Science invită utilizatorii la webinariile Research Smarter. Un certificat de participare va fi eliberat participanților. Cursurile online gratuite se vor desfăşura după programul de mai jos. Înscrierile se pot face accesând link-urile respective, prin înregistrare cu un email instituţional.

LUNI 27 SEPTEMBRIE, ORA 16.00-17.00 BUCUREȘTI – Open Access și finanțarea în cercetare   

Mai mulți finanțatori sunt implicați în mod activ în domeniul accesului liber (Open Access) și reflectă aceasta prin programele lor de finanțare.

Participaţi la acest webinar pentru a afla cum să măsuraţi conformitatea instituției dumneavoastră cu cerințele finanțatorilor privind știința deschisă (Open Science).

MIERCURI 29 SEPTEMBRIE, ORA 16.00-17.00 BUCUREȘTI – Începe anul universitar cu noul Web of Science

Indiferent dacă sunteţi un cercetător aflat la început de carieră sau un cercetător consacrat, pachetul de instrumente integrate în Web of Science vă va îmbunătăți fluxul de lucru!

Aflaţi cum să profitaţi la maximum de noua platformă Web of Science și începeţi anul universitar cu dreptul.

Deasemenea Clarivate-Web of Science invită utilizatorii să obțină o imagine de ansamblu cu sesiunile la cerere (on-demand).

Selecția de seminarii web la cerere este disponibilă în cazul în care aţi ratat un webinar sau aveţi nevoie de o reamintire a caracteristicilor unui instrument. Alegeţi limba, filtraţi după soluția de interes și urmăriţi sesiunea oriunde, oricând. Clarivate-Web of Science pune la dispoziţie cercetătorilor interesaţi instruire online prin înscrierea la Academia Web of Science.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.