loader image

Concursul de fotografii cu tema „Rock – on TUIASI – Erasmus+. Experiența mea de neuitat”

Prorectoratul Relații Internaționale anunță desfășurarea concursului de fotografie „Rock – on TUIASI – Erasmus+. Experiența mea de neuitat”, ediția a II – a, derulat în perioada 18.03 – 30.04.2019.

UPDATE: Câștigătorii concursului de fotografie Erasmus+

Secțiunea Incoming
Premiul I – Giurca Ioana, Spania
Premiul al II-lea – Ajinkya Powar, India
Premiul al III-lea – Halil İbrahim SIĞINAN

Secțiunea Outgoing
Premiul I – Grosu Elena Florentina
Premiul al II-lea – Brînză Iana
Premiul al III-lea – Gaman Florin
Premiul al III-lea – Petrila Larisa

Concursul se adresează studenților TUIASI care au participat la cel puțin o mobilitate Erasmus+, precum și studenților Erasmus+ incoming prezenți la TUIASI. Fiecare dintre cele două categorii (incoming și outgoing) va avea 3 premii (I, II și III).

Regulile concursului:

  1. Fiecare student Erasmus + poate înscrie în concurs maximum trei fotografii.
  2. Fotografiile vor fi trimise la adresa international@tuiasi.ro, cu următoarele specificații: denumirea fotografiei este de forma Nume_prenume student_categoria (outgoing / incoming); studentul incoming va include în corpul mesajului o scurtă descriere a fotografiei, facultatea din cadrul TUIASI unde își desfășoară mobilitatea, anul stagiului si țara de unde vine; studentul outgoing va specifica în corpul  mesajului o scurtă descriere a fotografiei, perioada mobilității și țara unde a avut loc stagiul Erasmus+; la subiectul mesajului se va trece numele studentului și textul „Concurs foto TUIASI Erasmus 2019”; scurta descriere a fotografiei care reflectă experiența Erasmus+ într-un mod cât mai creativ va fi și ea jurizată.
  3. Perioada de înscriere a fotografiilor: 18.03.2019 – 31.03.2019 (ora 24).
  4. Jurizarea fotografiilor, anunțarea câștigătorilor pe site și premierea: în perioada 01.04.2019 – 12.04.2019
  5. Expoziția (corp T Rectorat): 15.04.2019 – 30.04.2019

Prin înscrierea la concurs, participanții își asumă că fotografiile trimise le aparțin și sunt de acord cu folosirea ulterioară a acestora în materialele de promovare a programului Erasmus+ și a TUIASI, în mediul on-line și off-line.

Relații suplimentare se pot obține la : international@tuiasi.ro

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.