loader image

E-nformation și Clarivate Analytics-Web of Science Group invită utilizatorii la cursuri online gratuite în luna octombrie 2021

E-nformation și Clarivate Analytics-Web of Science Group oferă cursuri online gratuite în luna octombrie 2021 și se adresează tuturor utilizatorilor Web of Science (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc.).

E-nformation și Clarivate Analytics-Web of Science Group continuă în această lună cu alte două webex-uri gratuite cu durată de 60 de minute, care se adresează noilor utilizatori ai Web of Science, conform programului de mai jos. Înscrierile se pot face pe pagina dedicată fiecărui eveniment, accesând link-urile respective. După înregistrare veți primi un email de confirmare, iar datele de logare vor fi incluse într-un email separat care va fi trimis pe adresa cu care v-ați înregistrat.

Un certificat de participare va fi eliberat tuturor participanților și va putea fi descărcat la sfârșitul lunii din secțiunea Profil Instituțional.

LUNI 25 octombrie 2021, ora 16:00 – 17:00 BUCUREŞTINoțiuni introductive privind clasamentele universitare Mondiale

Globalizarea științei devine din ce în ce mai proeminentă, iar numărul de noduri și legături în rețeaua de cercetare a crescut substanțial de-a lungul timpului. Participaţi la webinar pentru a discuta despre istoria și importanța clasamentelor universitare mondiale. Se va oferi un context pentru a înțelege mai bine unele dintre principalele sisteme de clasificare.

MIERCURI 27 octombrie 2021, ora 16:00 – 17:00 BUCUREŞTIEdiția 2021 a Journal Citation Reports

Noua versiune a Journal Citation Reports introduce noi funcționalități! Participaţi la webinar pentru a afla mai multe despre amploarea extinsă a JCR care reflectă toate revistele din Web of Science Core Collection. Pe lângă acoperirea mai largă, noua versiune JCR dezvăluie un nou indicator, Journal Citation Indicator, care oferă mai multă profunzime și context pentru gama de indicatori JCR.

Pentru mai multe informații, E-nformation pune la dispoziţie următoarea adresă de email: events@e-nformation.ro.

Rămâneţi conectaţi la informație #deacasa!  Puteți accesa resursele abonate de acasă, dacă aveţi un cont pe platforma enformation.ro, direct din Profil Instituțional.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.