loader image

E-nformation și Coherent Digital oferă utilizatorilor acces gratuit la platforma cu baze de date Policy Commons în luna martie 2021

E-nformation și Coherent Digital au încheiat un protocol de colaborare pentru promovarea în România a platformei de conținut informal Policy Commons și a bazei de date cu experiențe virtuale, Mindscape Commons. Mai multe detalii despre promovarea acestor produse găsiți accesând acest link .

E-nformation și Coherent Digital oferă utilizatorilor o perioadă de acces gratuit la platforma cu baze de date Policy Commons, în perioada: 01.03.2021 – 31.03.2021.

Policy Commons este o platformă deschisă care facilitează găsirea, catalogarea și conservarea rapoartelor, documentelor de lucru, brief-urilor de politici publice și datelor a peste 5.000 de OIG-uri, ONG-uri, think tanks și centre de cercetare.

Mai multe detalii despre Policy Commons și modalitatea de acces sunt disponibile la acest link.

Cei care doresc pot accesa resursele abonate de acasă, utilizând conturile de pe platforma enformation.ro, direct din Profil Instituțional.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.