loader image

E-nformation și Coherent Digital vă invită la un webinar dedicat platformei Policy Commons – o introducere pentru cercetători, studenți și practicieni în politici publice

E-nformation și Coherent Digital vă invită la un webinar gratuit dedicat platformei Policy Commons susţinut de Toby Green, editor Policy Commons .

E-nformation şi Coherent Digital vă invită în data de 23 martie 2021, orele 11:00 – 12:00, la seminarul online gratuit dedicat platformei Policy Commons – o introducere pentru cercetători, studenți și practicieni în domeniul politicilor publice și se adresează tuturor celor care doresc sa afle mai multe despre modul în care Policy Commons vă poate ajuta să descoperiți conținut valoros – și să diseminați propriul conținut la un public larg.

Știați că există peste 20.000 de organizații politice care postează conținut valoros pe site-urile lor web în fiecare săptămână? Acest conținut publicat informal este greu de găsit, greu de citat și riscă să dispară. Policy Commons este o nouă platformă care caută să soluționeze aceste probleme. S-au adunat deja peste 2 milioane de rapoarte și alte mii vor fi adăugate în lunile următoare.

Detaliile de participare la webex vor fi trimise prin email cu o zi înaintea evenimentului. Vă rugăm să verificați și folderul spam.

Pentru mai multe informaţii si pentru înregistrare la acest webinar vă rugăm să accesaţi acest link.

Rămâneţi conectaţi la informație #deacasa! Puteți accesa resursele abonate de acasă, dacă aveţi un cont pe platforma  enformation.ro, direct din Profil Instituțional.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.