preloder

Ediția a II-a a seriei „Specialiști în domeniul designului textil din Italia”, organizată de Facultatea de Design Industrial și Managementul Afacerilor

Facultatea de Design Industrial și Managementul Afacerilor de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) va organiza marți, 24 noiembrie, de la ora 16.00 cea de-a doua ediție din seria „Specialiști în domeniul designului textil din Italia”. Conferința va avea loc online, pe platforma Google Meet.

Cea de-a doua întâlnire are ca temă „Fashion 2020: a radical shift. Lifestyle and fashion shows trend decoding” și vorbitorul principal va fi același ca la prima ediție din 2019: Fulvio Alvisi, președintele Asociației de Design pentru Textile Italia.

„De aceasta dată, domnul Fulvio Alvisi, cu bucuria de a se reîntâlni cu studenții facultății și de a-i provoca la discuții, într-un domeniu care îmbină într-un mod armonios arta și ingineria, va susține o conferință intitulată: «Fashion 2020: a radical shift. Lifestyle and fashion shows trend decoding»”

au precizat reprezentanții facultății

Evenimentul este organizat împreună cu Asociația pentru Conservarea Tradițiilor ITKI Romania, iar moderator va fi prof. univ. dr. ing. Antonela Curteza, cadru didactic al TUIASI.

Fulvio Alvisi, președintele Asociației de Design pentru Textile Italia
TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.