loader image

Enformation și Emerald Publishing vă invită la o prezentare online gratuită despre „A Fresh Start to Make Your Research Count-Opportunities of a New Partnership with Emerald”

Enformation și Emerald Publishing vă invită la o prezentare online gratuită despre “A Fresh Start to Make Your Research Count-Opportunities of a New Partnership with Emerald” care se adresează tuturor utilizatorilor resurselor de documentare electronică (studenți, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari etc.).

Pentru înregistrare la acest eveniment gratuit accesaţi link-ul webinarului care se va desfășura pe data de:

Marți, 23 mai 2023, ora 12.00 – 13.00 (ora BUCUREŞTI) – A Fresh Start to Make Your Research Count-Opportunities of a New Partnership with Emerald

Prezentator: Radka Krivankova, Business Manager South-Eastern Europe | Finland | Sweden

De peste 50 de ani, revistele Emerald Publishing sunt folosite de un public global de cercetători, studenți și profesioniști care pot transforma teoria în practică. 
Scopul Emerald Publishing (una din cele mai importante edituri de literatură economică din lume) este să reducă distanța dintre cercetarea academică și practica de zi cu zi în domeniul economic.

Pe lângă subiectele din diversele specializări din domeniul economic: management, marketing, finanțe-bănci, resurse umane, afaceri etc., sunt acoperite subiecte importante în activitatea de cercetare și educație: management educațional, management de bibliotecă, managementul cercetării și inovației.

Emerald Management eJournals (EMAN) este una din cele mai mari și importante colecții de reviste peer-review de management din lume și propune o nouă abordare a utilizării resurselor electronice pentru documentare. Astfel pe lângă colecția de jurnale sunt oferite o serie de extra resurse personalizate pentru: bibliotecari, decani, profesori, cercetători, studenți etc.

În această sesiune online, puteți afla mai multe despre oferta Emerald și despre beneficiile unui abonament instituțional.

Pentru mai multe detalii asupra evenimentului, Enformation pune la dispoziție adresa de contact events@enformation.ro.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.