loader image

E-nformation invită utilizatorii la un seminar online gratuit in luna iulie 2022

E-nformation oferă un seminar online gratuit în luna iulie 2022 și se adresează tuturor utilizatorilor resurselor de documentare electronică (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari etc.).

E-nformation oferă în această lună un seminar online gratuit, cu noi subiecte interesante.

Înscrierea se poate face pe pagina dedicată acestui eveniment, accesând link-ul respectiv, conform programului de mai jos. Un certificat de participare va fi eliberat tuturor participanților și va putea fi descărcat la sfârșitul lunii din secțiunea Profil Instituțional.

JOI, 21 iulie 2022, ora 16:00 – 17:00 BUCUREŞTI – Vizibilitatea activității de cercetare a instituției tale

Fie că sunteţi un cercetător sau un administrator al unei instituții, prezentarea impactului activității dumneavoastră joacă un rol esențial în atragerea de fonduri și în încheierea de noi parteneriate.

Participaţi la această sesiune pentru a afla mai multe despre elaborarea unor profiluri solide pentru cercetători și instituții folosind instrumentele și datele Clarivate.

E-nformation vă pune la dispoziţie și un nou serviciu – Integrity (în parteneriat cu Turnitin), care verifică nivelul de similitudine și originalitate ale unei lucrări.

Pentru mai multe informații, E-nformation pune la dispoziţie următoarea adresă de email: events@e-nformation.ro.

Rămâneţi conectaţi la informație #deacasa!  Puteți accesa resursele abonate de acasă, dacă aveţi un cont pe platforma enformation.ro, direct din Profil Instituțional.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.