loader image

Enformation și Web of Science-Clarivate vă invită la o prezentare online gratuită despre „InCites Essentials” joi, 25 mai

Enformation și Web of Science Group (o companie Clarivate Analytics) vă invită la o prezentare online gratuită despre „InCites Essentials”, care se adresează tuturor utilizatorilor resurselor de documentare electronică (studenți, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari etc.).

Pentru înregistrare la acest eveniment gratuit accesaţi link-ul webinarului, care se va desfășura pe data de:

25 mai 2023, ora 16.00 – 17.00 – InCites Essentials

Participați la această prezentare online gratuită InCites Essentials, în cadrul căreia experții vă vor prezenta elementele de bază ale utilizării instrumentului InCites, atunci când sunteți un utilizator începător al platformei InCites sau nu sunteți sigur cum să creați o analiză pentru a răspunde întrebărilor de cercetare.

Un certificat de participare va fi eliberat tuturor participanților și va putea fi descărcat la sfărșitul lunii din secțiunea Profil Instituțional.

Pentru mai multe detalii asupra evenimentului, Enformation pune la dispoziție adresa de contact events@e-nformation.ro.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.