preloder

Eveniment de multiplicare organizat de Facultatea de Design Industrial și Managementul Afacerilor

Facultatea de Design Industrial și Managementul Afacerilor de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași organizează, în data de 15 noiembrie 2019, un eveniment de multiplicare inclus în cadrul proiectului Textile Strategy for Innovative Higher Education–TEXSTRA, co-finanțat de Comisia Europeana în cadrul programului ERASMUS+.

Evenimentul este organizat pentru diseminarea, valorificarea şi promovarea rezultatelor obţinute în proiect, schimburi de opinii și experiență, menţinerea contactului cu specialiștii din învățământul superior, cercetare, mediul economic, învăţământ preuniversitar, asociaţii profesionale din ţară, identificarea bune practice și provocări în transferul de cunoștințe și formarea de competențe  pentru cercetare – dezvoltare – inovare pentru sectorul Textile și Confecții.

Programul evenimentului include, în prima parte, o sesiune plenară cu prezentări ale unor personalități marcante din țară și străinătate urmată de un workshop cu tema „Instrumente și metode de instruire pentru stimularea creativității și inovării în companiile din sectorul de textile și confecții din Romania”.

La eveniment, și-au anunțat participarea reprezentanți de marcă ai unor organizații de nivel European și national: EURATEX – European Apparel and Textile Confederation, AUTEX , IVOC Training Centre, CEC European Footwear Confederation, COTANCE – European Leather Association, FEPAIUS/COMITEX, ASTRICO Nord-Est, REGINOVA, S.C. Katty Fashion, SC GEMINI CAD SYSTEMS și alte firme din domeniu.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 15 noiembrie la ora 09.30, în Amfiteatrul I.C. Ștefănescu de la Facultatea de Design Industrial și Managementul Afacerilor.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul proiectului.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.