loader image

Invitație de participare pentru profesori și cercetători la „Romanian Conference for Education and Research Extra – Conference Day”

E-nformation organizează în data de 19 mai 2022 o nouă ediţie online a conferinţei Romanian Conference for Education and Research – Extra Conference Day.

Noul eveniment online E-nformation, Extra-Conference Day este o extensie a Romanian Conference for Education and Research! La această ediție ExtraConf, se propune o tematică îndrăzneață – Motivația și Reziliența în Educație și Cercetare – și se expune o serie specială de prezentări și workshop-uri, susținute în colaborare cu Elsevier, una dintre cele mai prestigioase edituri academice internaționale.

„Vă așteptăm cu entuziasm pe data de 19 mai 2022 la noile sesiuni plenare și la dinamicele discuții live Q&A, mai ales având în vedere că E despre tine! – despre fiecare parcurs educațional și profesional cu amprentă unică!”

au transmis organizatorii

Pentru înregistrare la acest eveniment accesaţi pagina conferinței. Pentru informații suplimentare, E-nformation pune la dispoziţie următoarea adresă de email: events@enformation.ro.


TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.