loader image

MasterClass E-nformation vă invită la workshopuri online in luna iunie 2021

MasterClass E-nformation invită pe cei interesaţi de publicarea academică la workshopuri online în luna iunie 2021 şi care se adresează cercetătorilor moderni și competitivi, dornici să contribuie activ la dezvoltarea mediului de cercetare.

MasterClass E-nformation invită pe cei interesaţi de publicarea academică la workshopuri online despre Scrierea și trimiterea spre evaluare a unui manuscris şicarese vor desfăşura în 10.06.2021 şi 17.06.2021, orele 10.00 – 15.30.

La înscriere la alegere dintre aceste două evenimente, care se poate face pe pagina dedicată fiecărui eveniment, se beneficiază de -50% din prețul Modulului!

Scrierea și trimiterea spre evaluare a unui manuscris reprezintă primul modul al proiectului MasterClass E-nformation, care vă expune concret studii de caz, exemple reale de articole academice, analizate exhaustiv pe durata cursului, încurajând astfel realizarea unei discuții interactive între autori și formatori.

Profitaţi de oportunitate și descoperiţi, alături de speakeri experimentați, pașii pe care îi puteţi face, în calitate de autor, pentru a vă crește șansele ca lucrarea să vă fie publicată în reviste cu vizibilitate internațională!

Pentru înscriere și detalii privind agenda, trainerii și organizarea modulului Scrierea și trimiterea spre evaluare a unui manuscris, accesează pagina proiectului MasterClass E-nformation.

Pentru mai multe informații, MasterClass E-nformation pune la dispoziţie următoarea adresă de email: masterclass@e-nformation.ro.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.