preloder

Politehnica ieșeană găzduiește o importantă întâlnire a mediului de afaceri

Vineri, 17 mai, de la ora 12.00, în amfiteatrul T3 de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași va avea loc conferința „Smart Start USA – Soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești”.

Organizatorii sunt Camera de Comerț și Industrie a României, Academia de Studii Economice din București, Fundația Laufer, cât și parteneri de implementare a proiectului – băncile Piraeus și Transilvania, certSign, FNGCIMM și Fontul Român de Contragarantare.

Organizatorii conferinței spun că mediul de afaceri din Iași are astfel oportunitatea de a afla informații de ultim moment, atât despre programul și platforma Smart Start USA, cât și despre afacerile de succes demarate în urma înscrierii în program în anul 2018.

Până în prezent, prin acest program, 85 de companii românești au intrat în dialog direct cu reprezentanți ai administrației locale și ai mediului de afaceri din SUA, putând astfel să descopere oportunități concrete de afaceri și particularități economice și legislative reale ale pieței americane.

La eveniment sunt așteptați reprezentanți ai băncilor partenere, ai mediului academic, ai celui de afaceri, precum și ai administrației publice locale.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.