loader image

Prima Școală Internațională de Vară BIM 2018

Prima Școală Internaţională de Vară BIM (BIM-iss) va avea loc la Facultatea de Construcții și Instalaţii de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași în perioada 2 – 13 iulie 2018.

Evenimentul se adresează studenților, absolvenților, masteranzilor, doctoranzilor, tinerilor cercetători, profesorilor, precum și tuturor profesioniștilor (arhitecti, ingineri constructori, instalatori, structuriști etc) din mediul economic. În cadrul școlii de vară vor fi susținute cursuri de specializare pentru fiecare dintre domeniile: arhitectură, inginerie structurală, ingineria instalațiilor și ingineria transporturilor. Cursurile sunt predate de către instructori AllBIM și profesori de la Facultatea de Construcții și Instalații.

Obiectivul principal al şcolii BIM-iss este de a pregăti studenții, arhitecţi şi ingineri pentru proiecte și provocări în viața reală. Solicitarea soluțiilor software de tip BIM a crescut în întreaga lume.

Pe durata celor două săptămâni ale școlii de vară vor fi organizate prelegeri comune pentru a înțelege importanța muncii în echipă (arhitect, inginer civil și inginer instalator). De asemenea, vor fi organizate cursuri separate pentru fiecare specializare în parte. La sfârșitul școlii de vară, participanţii vor fi împărțiți în grupuri mici și li se va atribui un tutore pentru a realiza un proiect complet. Cele mai interesante proiecte vor fi selectate și înregistrate în competiția pentru studenți BIM Challenge.

Pentru mai multe informații privind locul desfășurării evenimentului, programul, formularul de înscriere și activitățile de recreere, puteți accesa site-ul oficial.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.