loader image

SIITME 2018, o importantă conferință internațională în domeniul electronicii, organizată de facultatea de profil a Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași organizează în perioada 25 – 28 octombrie 2018 o importantă conferință internațională la care vor participa 120 de cercetători din România, Ungaria, Cehia, SUA, Bulgaria, Polonia și Serbia, având ca tematică principală cele mai importante noutăți din tehnologia electronică. Desfășurată sub numele „IEEE International Symposium for Design and Technology in Electronic Packaging”, (SIITME 2018) conferința a ajuns deja la cea de-a XXIV-a ediție, fiind organizată în parteneriat cu compania Continental Iași, desfășurându-se exclusiv în limba engleză. La conferință vor participa și firme, există o secțiune specială dedicată acestora, principala companie fiind Continental, cei care au sponsorizat și desfășurarea evenimentului. Vor exista trei tipuri de lucrări, cele mai importante fiind prelegerile keynote speakerilor.

„Pe parcursul acestor patru zile, un număr semnificativ de participanți din industria electronicii și din mediul universitar vor veni să discute și să prezinte, într-un mediu prietenos, subiecte cu privire la produsele electronice, de la design, la fabricare și respectiv asamblarea lor. Pornind de la crearea de circuite, continuând cu modelarea lor, simularea funcționalității și toți pașii rămași până la producere și stagiul de testare, lucrările acceptate la această manifestare scot în evidență rezultatele multor cercetători din industrie și din zona academică”, a declarat prof. univ. dr. ing. Paul Svasta, de la Universitatea Politehnica București, chairman al manifestării științifice.

Evenimentele vor avea loc la Hotelul Unirea, înscrierea participanților fiind programată pentru ziua de joi, 25 octombrie, în timp ce deschiderea oficială va avea loc vineri dimineață de la ora 08.30 în sala Cuza de la Hotel Unirea. Manifestarea științifică este organizată în fiecare an în alt centru universitar, TUIASI având onoarea de a mai fi gazdă în 2006, în timp ce anul viitor lucrările conferinței vor fi prezentate la Cluj-Napoca.

Programul complet poate fi consultat la această adresă.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.