loader image

Soluțiile inovative ale cercetătorilor postdoctorali de la TUIASI, expuse pe 25 mai în holul Rectoratului Politehnicii ieșene

Prorectoratul cu activitatea de cercetare, dezvoltare și inovare şi Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat (CSUD) de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) organizează în data de 25 mai, de la ora 11.00, evenimentul „TUIASI Innovate: Eveniment de promovare a soluţiilor inovative către comunitate”.

Evenimentul se va desfăşura în cadrul proiectului Dezvoltarea instituțională a TUIASI prin creșterea performanței în cercetare, dezvoltare și inovare – COMPETE 2.0, contract PN III 27PFE/2022 şi constă într-o expoziție de postere pentru promovarea ideilor de cercetare ale cercetătorilor postdoctorali din TUIASI.

Evenimentul se va desfăşura între orele 11.00 – 13.00, în holul Rectorat TUIASI, la parter, fiind însoţit de scurte prezentări ale fiecărei idei de cercetare avansată postdoctorală.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.