loader image

Enformation, Anelis Plus și editurile colaboratoare vă invită la un eveniment onsite gratuit cu titlul „Transformative Agreements Awareness Event”

Enformation, Anelis Plus și editurile colaboratoare vă invită la un eveniment onsite gratuit cu titlul “Transformative Agreements Awareness Event” organizat la Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași, eveniment dedicat autorilor români de literatură științifică și care se adresează tuturor membrilor comunității științifice din România

Pentru înregistrare la acest eveniment gratuit accesaţi link-ul din titlul prezentării care se va desfășura pe:

13 martie 2024, orele 11.00-15.00 – Transformative Agreements Awareness Event  

Evenimentul se va desfășura la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Amfiteatrul T2, Parter – Bulevardul Profesor Dimitrie Mangeron, nr. 65, Iași.

Prezentatori:

  • Joshua Horowitz, International Area Manager for Central & Northern Europe, and Israel, IEEE;
  • Daniel Lungu, Sales Manager, IOP.

Asociația Universităților, Institutelor de Cercetare – Dezvoltare și Bibliotecilor Centrale și Universitare din România Anelis Plus și editurile colaboratoare, împreună cu Enformation, vă invită la evenimentul intitulat Transformative Agreements Awareness Event, un eveniment de o zi, cu prezență fizică, organizat în data de 13 martie 2024 la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Blv. Profesor Dimitrie Mangeron nr. 65, Amfiteatrul T2, Parter, eveniment dedicat autorilor români de literatură științifică.

Scopul evenimentului este crearea unui mediu optim pentru dialog și informare, referitor la oportunitatea de a publica în Open Access (OA), în cadrul Proiectului Anelis Plus 2023-2025. Organizatorii își doresc ca fiecare membru al comunității științifice din România să beneficieze de cele mai noi și relevante date despre Open Access (OA) care să susțină în demersul de creștere a vizibilității publicațiilor academice la nivel internațional.

Prezentările vor fi susținute de reprezentanții editurilor IEEE și Institute of Physics (IOP), implicate în acordurile transformative încheiate de Anelis Plus, și invitații implicați în procesul OA, în cadrul tranziției de la modelul read only la modelul read and publish.

Agenda evenimentului este disponibilă aici.

Acest eveniment este gratuit și se adresează tuturor cercetătorilor-autori din instituțiile participante în Proiectul Anelis Plus 2023-2025.

Se va elibera un certificat de participare pentru fiecare participant.

Pentru informații suplimentare asupra acestui eveniment, Enformation vă pune la dispoziție pagina evenimentului și o adresa de email: sales@enformation.ro.

Evenimentul se adresează autorilor de literatură științifică și are ca scop prezentarea oportunităților de publicare în open acces, în cadrul proiectului Anelis Plus 2023-2025. Prezentările sunt dedicate publicării științifice și includ detalii referitoare la publicarea în regim deschis, cu accent pe facilitățile de publicare în cadrul acestui proces, facilități incluse în acordurile transformative încheiate în cadrul noului proiect Anelis Plus 2023-2025.

Transformative Agreements Awareness Event se desfășoară onsite și pe data de 26 martie 2024 în Iași la UMF „Grigore T. Popa”, AULA – Clădirea „Nicolae Leon”, etaj 6 – Strada Grigore Ghica Vodă, nr. 13, între orele 11:00-15:00, pentru cei interesați dintre membrii comunității științifice.

Înscrierea se realizează pe pagina evenimentului.

La UMF Iași prezentările vor fi susținute de reprezentantul editurii Wiley, implicată în acordurile transformative încheiate de Anelis Plus, și invitați implicați în procesul OA, în cadrul tranziției de la modelul read only la modelul publish and read.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.