preloder

Workshop interactiv GISDay 2019 – „GIS for all”

Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie şi Ingineria Mediului, prin Departamentul de Măsurători Terestre și Cadastru, de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași organizează vineri, 22 noiembrie 2019, workshopul GISDay 2019 – „GIS for all”.

Conform organizatorilor, evenimentul va conține prezentări care vor arăta într-un mod interesant și distractiv în ce constă complexitatea GIS-ului (Geographic Information System – Sistemul Informațional Geografic). Prezentările care vor fi susținute pe durata celor patru ore vor fi interactive, iar în timpul pauzelor participanții vor putea discuta direct cu cei care prezintă lucrările.

„Soluțiile geospațiale dobândesc o popularitate din ce în ce mai mare pe piața locală, oferindu-se o gamă variată de oportunități tinerilor cu idei inovatoare. Apar tot mai multe job-uri ce presupun aptitudini de GIS și din ce în ce mai multe programe educaționale menite să susțină dezvoltarea profesională a tinerilor în conformitate cu cerințele pieței în materie de informație geospațială”


au precizat organizatorii.

Mai multe detalii pot fi obținute urmărind pagina de Facebook GISDay Iasi – HGIM.

De ce să veniți? Acesta este primul pas, aplicabilitatea GIS-ului este limitată doar de imaginația celor care o folosesc!

Când? 22 noiembrie / 10.00 – 14.00

Unde? Amfiteatrul A0 din cadrul Facultății de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului

De ce? GIS Day este o oportunitate pentru fiecare de a construi o comunitate geospațială, împărtășind pasiunea pentru GIS și altor utilizatori.

Cine? Studentul care nu se oprește niciodata din a învăța lucruri noi și durabile.

Persoană de contact – șef. lucrări dr. ing. Loredana Crengăniș  – loredana.crenganis@gmail.com

Agenda evenimentului

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.