preloder

Zeci de mașini tunate se întrec în drifturi pe pista Aeroportului, într-un eveniment organizat de Liga Studenților de la Mecanică

Zeci de mașini tunate, anvelope arse și mult fum au pregătit Liga Studenților de la Mecanică pentru toții ieșenii pasionați de automobile, la ediția cea de-a XI-a a evenimentului Expo&Burn, organizată pe pista secundară a Aeroportului Internațional Iași.

Timp de două zile, în acest weekend 2-3 noiembrie 2019, studenții de Mecanică vor fi la dispoziția ieșenilor care vor merge la aeroport să vadă spectacolul celor zece piloți de drift.

„Evenimentul va avea loc într-un cadru organizat pentru spectacol. Ediția de anul trecut a adunat peste 15.000 de spectatori, zeci de pasionați de tuning și zece piloți de drift. Anul acesta pretențiile cresc, iar noi, Liga Studentilor de la Mecanică, promitem să batem anul acesta orice record”

au spus reprezentanții organizatorilor
TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.