loader image

Erasmus Welcome Day 2019

54 de studenți din Portugalia, Spania, Italia, Maroc și Belgia au fost primiți marți, 15 octombrie 2019, în cadrul evenimentului Erasmus Welcome Day, la Fab Lab, de către echipa Prorectoratului Relații Internaționale, studenții din programul Buddy System și Doina Sîrbu, absolventă TUIASI, din partea Erasmus Student Network (ESN).

Aceștia le-au explicat studenților Erasmus incoming lucrurile esențiale pe care trebuie să le știe pe parcursul șederii lor în Iași, i-au invitat să participe la tradiționalul concurs de fotografie organizat anual de Zilele Universității și i-au încurajat, profitând de locul întâlnirii, Fab Lab, să dea viață, cu ajutorul acestui spațiu, ideilor și proiectelor.

„Programul Erasmus+ are un impact asupra tuturor participanților, «Schimbând vieți și deschizând minți». Vă provocăm să adaptați felul în care vă raportați la lumea înconjurătoare și să lăsați elementul de noutate pe care îl presupune studenția la TUIASI, timp de un semestru sau un an, să fie încă un punct de cotitură în viața voastră. Vă invităm și să participați la concursul de fotografie din noiembrie, împărtășind cu noi momentele care v-au făcut mai creativi și să tresăriți de fericire. De asemenea, sunteți invitați și să vă puneți ideile pe hârtie, apoi să le dați viață în cadrul echipei inovatoare FabLab Iași”,

a declarat prof. univ. dr. ing. Irina Lungu, prorector relații internaționale

Doina Sîrbu de la ESN i-a îndemnat pe studenții străini să profite de oportunitățile pe care le au în timpul șederii lor aici și să nu ezite să plece cu colegii lor în excursiile în Transilvania și în Vama Veche.

Ca să simtă încă din primele zile ale experienței TUIASI că fac parte din marea familie a acestei comunități academice, fiecare dintre studenți a primit în tote bag-ul cu mici cadouri din partea universității și câte un tricou cu INGINER / ARHITECT, în funcție de facultatea la care a venit.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.