preloder

10 teste pentru Bacalaureatul la Matematică, rezolvate de profesorii Universității Tehnice

Pentru a veni în sprijinul elevilor din toată țara ce vor susține la finalul lunii acesteia examenul de bacalaureat la matematică, profesorii de la Departamentul de Matematică și Informatică al Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași le pun la dispoziție 10 clipuri video cu modele de teste din programa pentru anul 2020, rezolvate cap-coadă, cu respectarea integrală a baremurilor.

Aceste filmulețe au fost publicate pe pagina de Facebook a universității, câte unul în fiecare zi, la ora 13.00, iar mai jos le puteți consulta în ordinea în care au apărut.

Pregătire BAC 2020 – 1 / TUIASI

Lansăm astăzi o serie de clipuri cu rezolvări de teste de matematică pentru Bacalaureat, care să-i ajute pe candidați la pregătire, realizate de profesorii de la Departamentul de Matematică și Informatică de la TUIASI.Acesta este primul dintr-o serie de zece teste rezolvate din programa modificată pe anul 2020. Vom publica aici zilnic, la ora 13.00, o înregistrare cu noi rezolvări.

Publicată de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi pe Miercuri, 3 iunie 2020
Pregătire BAC 2020 – 2 / TUIASI

Continuăm seria de clipuri cu rezolvări de teste de matematică pentru Bacalaureat, care să-i ajute pe candidați la pregătire, realizate de profesorii de la Departamentul de Matematică și Informatică de la TUIASI.Testele rezolvate sunt din programa modificată pe anul 2020. Vom publica aici zilnic, la ora 13.00, o înregistrare cu noi rezolvări.

Publicată de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi pe Joi, 4 iunie 2020
Pregătire BAC 2020 – 3 / TUIASI

Al treilea clip din seria de rezolvări de teste de matematică pentru Bacalaureat, care să-i ajute pe candidați la pregătire, realizate de profesorii de la Departamentul de Matematică și Informatică de la TUIASI.Testele rezolvate sunt din programa modificată pe anul 2020. Vom publica aici zilnic, la ora 13.00, o înregistrare cu noi rezolvări.

Publicată de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi pe Vineri, 5 iunie 2020
Pregătire BAC 2020 – 4 / TUIASI

Matematica nu trebuie să fie grea, iar noi te ajutăm să te pregătești pentru Bacalaureat. Al patrulea clip din seria de rezolvări de teste de matematică, realizate de profesorii de la Departamentul de Matematică și Informatică de la TUIASI.Testele rezolvate sunt din programa modificată pe anul 2020. Vom publica aici zilnic, la ora 13.00, o înregistrare cu noi rezolvări.

Publicată de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi pe Sâmbătă, 6 iunie 2020
Pregătire BAC 2020 – 5 / TUIASI

📓 Continuăm seria de clipuri cu rezolvări de teste de matematică pentru Bacalaureat, care să-i ajute pe candidați la pregătire, realizate de profesorii de la Departamentul de Matematică și Informatică de la TUIASI.✏️ Testele rezolvate sunt din programa modificată pe anul 2020. Vom publica aici zilnic, la ora 13.00, o înregistrare cu noi rezolvări.

Publicată de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi pe Duminică, 7 iunie 2020
Pregătire BAC 2020 – 6 / TUIASI

📓 Începem săptămâna cu un nou clip din seria de rezolvări de teste de matematică pentru Bacalaureat, care să-i ajute pe candidați la pregătire, realizate de profesorii de la Departamentul de Matematică și Informatică de la TUIASI.✏️ Testele rezolvate sunt din programa modificată pe anul 2020. Vom publica aici zilnic, la ora 13.00, o înregistrare cu noi rezolvări.

Publicată de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi pe Luni, 8 iunie 2020
Pregătire BAC 2020 – 7 / TUIASI

📓 Al șaptelea clip din seria de rezolvări de teste de matematică pentru Bacalaureat, care să-i ajute pe candidați la pregătire, realizate de profesorii de la Departamentul de Matematică și Informatică de la TUIASI.✏️ Testele rezolvate sunt din programa modificată pe anul 2020. Vom publica aici zilnic, la ora 13.00, o înregistrare cu noi rezolvări.

Publicată de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi pe Marţi, 9 iunie 2020
Pregătire BAC 2020 – 8 / TUIASI

📓 Continuăm seria de clipuri cu rezolvări de teste de matematică pentru Bacalaureat, care să-i ajute pe candidați la pregătire, realizate de profesorii de la Departamentul de Matematică și Informatică de la TUIASI.✏️ Testele rezolvate sunt din programa modificată pe anul 2020. Vom publica aici zilnic, la ora 13.00, o înregistrare cu noi rezolvări.

Publicată de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi pe Miercuri, 10 iunie 2020
Pregătire BAC 2020 – 9 / TUIASI

📓 Încă un clip din seria de rezolvări de teste de matematică pentru Bacalaureat, care să-i ajute pe candidați la pregătire, realizate de profesorii de la Departamentul de Matematică și Informatică de la TUIASI.✏️ Testele rezolvate sunt din programa modificată pe anul 2020. Vom publica aici zilnic, la ora 13.00, o înregistrare cu noi rezolvări.

Publicată de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi pe Joi, 11 iunie 2020
Pregătire BAC 2020 – 10 / TUIASI

📓 Ultimul clip din seria de rezolvări de teste de matematică pentru Bacalaureat, care să-i ajute pe candidați la pregătire, realizate de profesorii de la Departamentul de Matematică și Informatică de la TUIASI.✏️ Testele rezolvate sunt din programa modificată pe anul 2020. Găsiți toate cele 10 înregistrări cu diferite rezolvări pe contul de Facebook TUIASI, la secțiunea Videos.

Publicată de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi pe Vineri, 12 iunie 2020
TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.