loader image

Activitatea didactică se va desfășura exclusiv online în următoarele două săptămâni: 25 octombrie – 5 noiembrie

Conform deciziei Consiliului de Administrație al Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI), activitatea didactică de la toate facultățile Politehnicii ieșene se va desfășura exclusiv online în următoarele două săptămâni, în perioada 25 octombrie – 5 noiembrie.

Decizia a fost luată în urma recomandării transmise la nivel național de Ministerul Educației către toate universitățile din România, cu excepția celor de medicină și farmacie. În adresa respectivă, semnată de Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, se invocă ultimele hotărâri luate de Consiliul Național pentru Situații de Urgență pentru combaterea pandemiei de SARS-CoV-2.

„Deși strict la nivelul universității situația nu impunea trecerea online a tuturor tipurilor de activități didactice, având în vedere contextul din municipiul Iași, am decis să respectăm recomandarea Ministrului Educației. Această decizie nu impune decazarea studenților, cu atât mai mult cu cât infrastructura de Internet existentă asigură desfășurarea corespunzătoare a acestor activități online”

a declarat prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, rectorul TUIASI
TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.