loader image

Burse și premii pentru studenții TUIASI care participă la proiectul PRACTIC

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) anunță studenții interesați de beneficiile pe care le pot obține prin participarea în proiectul PRACTIC, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

StartupStockPhotos,Pixabay

Titlul complet al proiectului este – „Stagii de PRACTICă performante pentru studenţii Universităţii Tehnice Gheorghe Asachi Iaşi – PRACTIC”.

„Participă la stagii de practică în cele mai importante firme din Iași și zona Moldovei, cunoaște principalii angajatori din domeniul tău, dobândește abilitățile cerute viitorilor angajați din firmele de top din Iași. Învăță cum să reușești la primul interviu, află ultimele oferte de internship și locurile de muncă disponibile în domeniul pentru care te-ai pregătit. Dobândește calități de lider și devino antreprenor!”, au transmis organizatorii proiectului.

Studenții vor fi selectați din ultimii doi ani de studii, al III-lea și al IV-lea, se va acorda o bursă totală în valoare de 400 de lei pentru fiecare participat, precum și premii pentru participarea la diverse activități din proiect. Mai multe informații legate de proiect și de depunerea dosarelor de candidatură sunt disponibile pe site-urile facultăților, la secțiunea Proiectul PRACTIC, începând cu data de 19.10.2020.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.