loader image

Înregistrarea conferinței „Repere esențiale în explorarea spațiului cosmic” susținute de Dumitru Prunariu, singurul român care a zburat în Cosmos, în cadrul seriei „Moștenirea lui Asachi”

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași a continuat, alături de vicepreședintele Academiei Române, acad. Bogdan Simionescu, seria conferințelor „Moștenirea lui Asachi”, mutându-le de data aceasta în online, în contextul actualei epidemii.

Vineri, 10 aprilie 2020, de la ora 11.00, general-locotenent (r) Dumitru Prunariu, membru de onoare al Academiei Române, singurul român care a zburat în Cosmos, i-a purtat pe invitații săi din spațiul virtual într-o călătorie fascinantă în spațiul cosmic, vorbind despre expansiunea universului, găurile negre, existența vieții pe alte planete, unele chiar din galaxia noastră sau despre urmele vieții de pe alte planete din sistemul nostru solar.

Puteți regăsi mai jos înregistrarea integrală a conferinței.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.