loader image

Resurse gratuite despre Covid-19

E-nformation și editurile oferă acces gratuit la resursele științifice privind COVID-19.

Epidemia de coronavirus ne-a schimbat în totalitate modul de viață și cel de învățare și documentare. Editurile științifice și academice se alătură inițiativelor luate la nivel național și internațional și pun la dispoziție gratuit articole și rezultate ale cercetării privind COVID-19.

Partenerii E-nformation au identificat articole, studii, capitole de cărți care pot ajuta cercetătorii să înțeleagă și să gestioneze diferite aspecte ale pandemiei COVID-19, precum și tehnologiile care pot fi puse în aplicare pentru combaterea acesteia.

Pot fi accesate gratuit aceste resurse direct din Profilul tău Instituțional, secțiunea Acces Gratuit temporar, sau poate fi consultată pagina de Noutăți. Se vor adăuga și alte resurse gratuite în zilele următoare.

Rămâi conectat la informație #deacasa!  Poți accesa resursele abonate de acasă, dacă ai un cont pe platforma enformation.ro, direct din Profil Instituțional.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.