loader image

Mesajul ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, la deschiderea noului an universitar de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași

Mesajul transmis de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, pentru ceremonia de deschidere a anului univresitar 2021 – 2022, la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași. Ministrul a fost invitat să participe, dar nu a reușit să onoreze invitația.

Am deosebita plăcere de a vă transmite un mesaj la ceremonia festivă dedicată începerii anului universitar 2021 – 2022 la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, zi în care și o nouă generație de studenți pășește pragurile sălilor de curs și își încep perioada studenției.

Dragi studenți din anul I,

Vă felicit pentru alegerea pe care ați făcut-o de a deveni studenți ai acestei universități, cu o tradiție de sute de ani. Parcursul vostru profesional începe acum și vă așteaptă ani de muncă și noi experiențe.

Mulți dintre voi sunteți generația de absolvenți de liceu care constituie pionieratul în ceea ce privește activitatea didactică online. Ați dat dovadă de perseverență și capacitate de continuă adaptare, ceea ce vă va fi de real folos și în perioada următoare.

Dragi studenți,

Simbolizați explozia de tinerețe și optimism în eforturile de revenire la normalitate și depășire a situației fără precedent pe care o traversăm cu toții în această perioadă.

Dragi părinți,

Vă mulțumesc pentru că sunteți alături și îi susțineți pe copiii dumneavoastră și în acești ani plini de provocări.

Doresc să adresez cuvinte de apreciere și mulțumire cadrelor didactice, personalului didactic auxiliar și nedidactic și conducerii Universității Tehnice ,,Gheorghe Asachi” din Iași, pentru eforturile constante depuse în asigurarea unui proces educațional de calitate.

Dragi studenți, vă îndemn să fiți mândri de comunitatea academică căreia îi aparțineți.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.