loader image

Pregătire gratuită la matematică și desen tehnic pentru elevii care susțin bacalaureatul sau examenele de admitere la facultățile de Automatică și Calculatoare sau Arhitectură

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) continuă și în acest an seria de pregătiri gratuite. Acestea sunt oferite elevilor care vor susține examenul de bacalaureat, cât și celor care se vor înscrie ulterior la proba scrisă de admitere de la Facultatea de Automatică și Calculatoare sau cea de desen tehnic de la Facultatea de Arhitectură „G.M. Cantacuzino”.

Pregătirea este programată, în principal, în weekend, participarea este gratuită și recomandată în special elevilor care sunt în clasa a XII-a și se pregătesc pentru examenul de bacalaureat. Orele sunt organizate de mai multe facultăți ale universității, după următorul program:

  • Ore gratuite de pregătire la matematică pentru examenul de bacalaureat la Facultatea de Construcții de Mașini și Management Industrial. Au loc sâmbătă, în intervalul 09.00 – 12.00, în amfiteatrul TCM 2. Mai multe detalii la linkul următor.
  • Ore gratuite de pregătire la matematică pentru examenul de bacalaureat la Facultatea de Inginerie Electricǎ, Energeticǎ si Informaticǎ Aplicatǎ. Au loc sâmbătă, în intervalul orar 12.00 – 14.00, în amfiteatrul E4, din corpul E. Mai multe detalii la linkul următor.  
  • Ore gratuite de pregătire la matematică pentru a susține examenul de admitere la Facultatea de Automatică și Calculatoare. Au loc în fiecare sâmbătă, între orele 10.00 și 12.00, în perioada aprilie – iunie 2022, la sediul facultății, pe strada Dimitrie Mangeron, numărul 27, Iași. Mai multe detalii la linkul următor.
  • Ore de pregătire gratuită la desen tehnic și desen liber pentru admiterea la Facultatea de Arhitectură „G.M. Cantacuzino”. Acestea vor avea loc în fiecare zi, în perioada 28.06.2022 – 07.07.2022, în sălile 05 și 06 de la sediul central al facultății, aflate la parter.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.