loader image

Prima ediție a competiției „Mecanica are talente”, organizată în prezența studenților și conducerii Facultății de Mecanică a TUIAȘI

Liga Studenților de la Mecanică și conducerea Facultății de Mecanică de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași au organizat prima ediție a competiției „Mecanica are talente”.

Evenimentul a avut loc miercuri, 8 martie, în amfiteatrul M2 al facultății, concurenții prezentându-și numerele artistice în fața unui public format din profesori și studenți ai facultății.

Organizatorii au precizat că evenimentul a fost dedicat zilei de 8 martie și că au dorit să impulsioneze componenta culturală a vieții studențești. Numerele prezentate de studenți au fost din domenii variate, de la arte plastice la dans sau muzică.

Ne dorim ca evenimentul să devină o tradiţie a Facultăţii de Mecanică. Această primă ediţie s-a bucurat de mare succes şi a transformat în câştigători atât pe tinerii noştri artişti, cât şi pe spectatori – studenţi şi cadre didactice. Îi felicităm pe toţi participanţii”, a declarat conf. univ. dr. ing. Gelu Ianuş, decanul Facultăţii de Mecanică.

5.jpg
TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.